Nieuws

Rotterdamse in landelijk bestuur DWARS 

Begin deze maand heeft DWARS, de aan GroenLinks gelieerde jongerenpartij, een nieuw bestuur gekozen. Hierin is de Rotterdamse Sigrid Oosterwegel gekozen als secretaris. Zij en haar mede bestuursleden zijn gekozen voor één jaar.

Lees verder

Ruimte voor graffiti in Rotterdam

Deze week is in Rotterdam de eerste legale graffitmuur geopend. Fractievoorzitter Judith Bokhove van GroenLinks Rotterdam is blij met deze ontwikkeling. Een jaar geleden diende haar partij met NIDA een motie in om in Rotterdam ruimte te creëren voor graffiti kunstenaars.

Lees verder

GroenLinks organiseert politiek café over duurzame initiatieven

Op woensdag 21 juni organiseert de programmacommissie van GroenLinks Rotterdam een politiek café over duurzame initiatieven in Rotterdam. Volgens GroenLinks kan het Rotterdamse beleid ten aanzien van duurzaamheid, recycling en hernieuwbare energie stukken ambitieuzer. Gelukkig wacht de samenleving niet op de overheid en ontstaan er overal in de stad prachtige initiatieven, die goed voor mens en omgeving zijn.

Lees verder

Mooie opbrengst Nacht van de Vluchteling

Het team van DWARS Zuid-Holland dat afgelopen weekend heeft meegelopen tijdens de Nacht van de Vluchteling heeft €3551,98 opgehaald voor de opvang van vluchtelingen. In totaal deden bijna 5000 mensen mee aan de sponsorloop van 40 km.

Lees verder

Sponsor GroenLinks-jongeren die Nacht van de Vluchteling lopen!

In de nacht van 17 op 18 juni gaat DWARS Rotterdam-Rijnmond samen met DWARS Leiden Haaglanden meedoen aan de Nacht van de Vluchteling. Dit is een wandeling van 40 km die midden in de nacht wordt gelopen, om geld op te halen voor Stichting Vluchteling. Van het ingezamelde geld wordt noodhulp en opvang in de regio betaald. Ook gaat er een deel van het geld naar educatie en voorlichting in Nederland. 

Lees verder

Hele GroenLinksfractie mee met Roparun team Politiek 

De raadsleden van GroenLinks Rotterdam vertrekken vandaag met een aantal collega’s van andere partijen naar Parijs. Daar staat team Politiek Rotterdam zaterdag aan de start van de Roparun, een estafetteloop met als doel om geld op te halen voor mensen met kanker. In twee dagen lopen de politici bij tourbeurt ruim 500 kilometer, van Parijs naar Rotterdam. Naar verwachting komt het team maandagmiddag rond half drie aan op de Coolsingel.

Lees verder

Pagina's